“Fisk” Armbånd med Hjertelås (19. februar – 20. marts)

189,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

“Fisk” Armbånd med Hjertelås (19. februar – 20. marts)

“Fisk” Armbånd med Hjertelås (19. februar – 20. marts). Dette horoskop smykke er et  farverigt armbånd, som er monteret med mange af fiskens lykkesten og en forsølvet hjertelås.

NB! Armbåndet måler ca. 19,0 cm.

Den nævnte pris er inkl. 1 stk. lamineret ark med egenskaberne  af Fiskens fødselssten og lykkesten (se foto).

Fødselssten: Aquamarin. Chakra: hals-, solar plexus- og rod.

Lykkesten:

Amazonit øger vores opmærksomhed og lydhørhed overfor os selv. Chakra: hjerte og hara.

Safir (blå) løfter sløret for drømme og visioner og giver mulighed for kontakt med dit indre jeg. Chakra: hals, pineal.

Zirconia (gul) hjælper mod søvnløshed, styrker nervesystemet, giver styrke i sindet. Chakra: plexus og krone.

Perle symboliserer kampen om at forstå eget indre og er velegnet ved følelsesmæssige ubalance. Chakra (Sort perle): alle.

Smaragd udvikler klarsyn, er en kærlighedssten, gier tryghed, harmoni, tålmodighed, overflod og klogskab. Chakra: hjerte, pineal.

Opal har helbredende egenskaber, er fuld af energi, giver forstærkende kræfter og følelse af balance. Den kickstarter dit kreative hjerte, kan bringe fornyet håb, god karma, lys og balance. Chakra (lyserød): hjerte. 

Månesten healer og styrker, giver overblik, beroliger og giver tryghed. Genopretter fysisk og psykisk balance. Chakra: krone, hals og hara.

Fluorit (violet) er god til integration, samling og udrensning. Den er en kreativitets-, og kunstnersten. Chakra: hjerte og hals.

Hæmatit er en maskulin sten, der giver udholdenhed, handlekraft og styrke. God mod blodmangel og sår. Beskytter og giver rolig søvn. Chakra: rod.

Turkis er en mesterhealer og den sten, der hjælper bedst ved fysiske sygdomme. Giver held, sundhed, styrke og beskyttelse. Det siges, at stenen helst skal være en foræring. Chakra: hals, hjerte og rod.

Koral (hvid) fremmer feminine energier og intuitiv opmærksomhed. Virker afbalancerende og healende. Chakra: hjerte og krone. Koral (pink) hjælper med systematisering af følelser, giver os fornemmelse for dybereliggende behov. Giver mulighed for vedligeholdelse af troen i livets op- og nedture. Chakra: hjerte.

Jade (grøn) beroliger og giver tryghed, den den beskytter og forsikrer dig om, at du kan alt. Styrker nyrer, hjerte, lever, knogler og thymus. God at bære ved afstresning. Chakra: hjerte.

Chrysoberyl (Katteøje) fremmer intuition, kløgt og snilde ved økonomiske dispositioner. Giver karisma gennemslagskraft og et skær af mystik og tiltrækning. Chakra:  hjerte, pineal.

Ametyst hjælper med at skabe klarhed, selvtillid og mulighed for at åbne op for ny energi og inspiration. I det spirituelle univers bruges stenens positive energi til healing mod hovedpine og migræne. Ametyst bruges også til at opnå bedre balance i forhold til søvn og generel uro i kroppen. Den siges at være beskyttende og beroligende, hvilket kan hjælpe til at slippe dit tankemylder, dårlige tanker, stress og bekymringer, som smadrer vores søvn. Dårlige tanker, der erstattes af gode drømme vil give klarhed til at tyde din underbevidsthed. Chakra: Krone, solar plexus, pineal.

Kunzit giver dig en følelse af, at du tør give slip, overgive dig og  følge den energi der er i nuet. Den hjælper dig med at følge livsstrømmen. Den renser vores hjertechakra og hjælper med at opnå åbenhed, klarhed, tryghed, styrke, balance og kærlighed. Kunzittens nøgleord er kærlighedens ubegrænsede strøm til og fra os. Chakra: hjerte, pineal.

Element: Vand

Skæbne Planet: Neptun

Farve: Lilla, mørkegrøn

Lykketal: 3, 9, 12 15, 18, 24

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Fisk” Armbånd med Hjertelås (19. februar – 20. marts)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.