“Krebs” Elastik Armbånd (22. juni – 22. juli)

169,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

“Krebs” Elastik Armbånd (22. juni – 22. juli)

“Krebs” Elastik Armbånd (22. juni – 22. juli). Sødt og farverigt elastik armbånd, monteret med mange af Krebsens Lykkesten. Armbåndet måler ca. 16,0 cm, men det kan forkortes hvis ønskes.

Krebsens Planet: Månen

Krebsens Element: Vand

Farve: Hvid

Lykketal: 2, 3, 15, 20

Fødselssten: Månesten, som beskytter mod fare og risiko for uheld ved rejser. Giver selvransagelse og eftertænksomhed.

Krebsens Lykkesten: Aventurin, Kalcedon, Perle, Smaragd, Akvamarin, Opal, Hæmatit, Jaspis, Koral, Jade og Karneol.

Grøn Aventurin:
Giver held i kærlighed, arbejde og pengesager. Beskytter hjertechakraet.

Kalcedon:
Beskytter søfolk, bandlyser mentale kvaler, forbinder hjerteelskere.
Den blålige sten forekommer som skorper og drypsten på sprækker og i hulrum i vulkanske bjergarter, især på Færøerne og Island.

Perle:
Et calciumkarbonat, dannet i en musling. Giver skønhed til livet. Lærer os om følelser, spontanitet, leg og bevægelse.

Smaragd:
Styrker kærlighed, romance, glæde, sandhed og intelligens. Smaragden er kendt for at være den succesfulde kærligheds ædelsten og det siges, at den hjælper med at holde partnerskaber i balance. Det er en fantastisk sten for livsnydelse og et positivt sind, da den siges at kunne eliminere negativitet.

Akvamarin, Blå:
Giver en følelse af glæde, livsmod og lethed. Øger tolerancen og nedbryder selvdestruktive tanker. Står for det håndgribelige og det logiske. Grøn: Mit liv er som en dejlig drøm – let, ubesværet og står for det håndgribelige og logiske. Den giver mere tolerance, mindre fordømmelse og viser dig sandheden om universet. Den er i øvrigt blevet brugt som beskyttelse mod skader i kampsituationer.

Opal: En pink opal med mangan fra Andelsbjergene. Den lærer os om kærlighed og næstekærlighed. Aktiverer den indre healing på følelser, ånd og intellekt.

Hæmatit: En jernoxid. Blodsten (farver slibevand rødt). Renser ud i tankerne, udvikler original tankegang og teknisk viden.

Jaspis: Forstærker ens gavmildhed og forståelse for andres meninger og følelser.

Koral: Den er god mod storm og formilder hårdt vejr. Den forjager torden og bliver den kastet i en vingård eller et andet sted, da forøges udbyttet.

Jade, gul: Giver held og lykke, virker stimulerende, opmuntrende og livsbekræftende. Tiltrækker lykken.

Karneol: Beskytter mod misundelse, frygt og raseri. Fordriver sorg.

Sådan er Krebsen:

Krebsen repræsenteres af krabben og er forbundet med ting som månen, vand og følelser. Nogle af Krebsens mest kendte egenskaber er venlighed og følelsesmæssig intelligens.

Krebsen er et vandtegn, som er følsom og omsorgsfuld og som elsker sin familie, familiemæssige værdier og kan godt lide traditioner og højtider. Den er sensitiv, men kan godt på overfladen virke reserveret – men når man kommer ind under dens skal den gemmer sig i, er den enorm følsom.

Omsorgsgenet er meget stærkt hos krebse-kvinder, da de skal have nogen at passe på. Krebsen er det store moder-tegn. Hvis den ikke allerede er mor, så finder den andre at være mor for. Krebsen kan også godt lide at passe på andre, og den er gode til det. Den kan dog også virke for omklamrende for nogen, fordi den så gerne vil være omsorgsfuld og værne om nogen. Den sætter pris på nærhed og tryghed, og er et typisk hjemmemenneske.

Krebsen passer godt sammen med andre vandtegn (Skorpionen og Fisken) samt med jordtegnene (Tyren, Jomfruen og Stenbukken).

Kendte Krebse: Meryl Streep, Prinsesse Diana, Marguerite Viby, Sofie Lassen-Kahlke, Saseline Sørensen, Andrea Elisabeth Rudolph.

2 anmeldelser af “Krebs” Elastik Armbånd (22. juni – 22. juli)

  1. eerolex.com

    faultless article

    http://eerolex.com

  2. översättare

    I do like the manner in which you have presented this issue and it does indeed provide me a lot of fodder for thought. However, from what I have observed, I basically wish as other feed-back pack on that men and women remain on issue and don’t start on a soap box of the news of the day. All the same, thank you for this excellent point and while I do not really go along with the idea in totality, I regard the point of view.

    http://se.balticmedia.com

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.