“Løve” Armbånd med forgyldt Lås (23. juli – 23. august)

199,00 kr.

1 på lager

Varenummer (SKU): "Løve" Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

”Løve” Armbånd med forgyldt Lås (23. juli – 23. august)

”Løve” Armbånd med forgyldt Lås (23. juli – 23. august). Farverigt armbånd, monteret med de fleste af Løvens Lykkesten og en forgyldt lås. Armbåndet måler ca. 19,5 cm.

NB! Den nævnte pris er inkl. 1 stk. lamineret ark med udførlig beskrivelse af horoskoptegnets fødsels-, og lykkesten (se foto).

Løvens Planet: Solen

Løvens Element: Ilden

Farve: Gul, guld og orange

Lykketal: 1, 3, 10 og 19

Løvens Fødselssten: Diamant

Diamantens egenskaber: Helbredende og genopbyggende. Den står for ekspansion, livskraft og ubrydelig troskab. Den bringer klarhed, inspiration og visdom. Chakra: Pineal (hypofyse, som er en central del i hjernen).

Løvens Lykkesten:

Tigerøje: Giver skarpsindighed og overblik og hjælper en til at se og forstå egne fejl. Den er beskyttende mod udefra kommende farer og giver mod selv om tingene kan se dystre ud. Chakra: Hara og Krone

Rav: Siges at være god ved astma, broncitis, tarmforstyrrelser og hjerteproblemer. Den bruges som smertelindrende (fysisk og psykisk). Som halskæde, skulle den være god ved struma og basedow. Chakra: Solar Plexus.

Rubin: healer og styrker. Desuden siges den at give selvværd, energi og hjælper med at opløse blokeringer. Rubin er god mod træthed, depressioner og kolde fødder. Chakra: Hjerte, Hals og Rod.

Solsten: siges med brug af Røgkvartz at give inspiration, gejst og handling. Giver balance mellem himmel og jord. Chakra: Rod og Hara.

Granat: er en livsgivende og eksistentiel passionskrystal, hvis kraft og energi både styrker og beskytter dig. Den har en stærk forbindelse til jordens energier og kræfter. Chakra: Rod.

Bjergkrystal: giver klarhed og indsigt. Den stimulerer vores intuitive evner og er healende. Desuden er den god mod dårlig jord-, og vandstråling samt stråler fra computer, tv, og microbølgeovne (ion-terapi). Chakra: Alle 7.

Citrin: Er en glædes-, og antistress-sten, som også beroliger, giver overblik og selvtillid. Den siges også at være god mod angst, nervøsitet og astma. Den hjælper desuden ved afvænning af medicin og cigaretter. Chakra: Hara, Krone og Solar plexus.

Jaspis: Forstærker ens gavmildhed og styrke. Den er ideel til at beskytte psykisk energi omkring et projekt. Den afværger psykisk overgreb, såsom misundelse og nidkærhed. Den røde og den gule Jaspis skulle være god mod blærelidelser, kvalme, mave-, tarmforstyrrelser. Desuden giver den en god jordforbindelse. Chakra:  Rod, Hara og Pineal.

Carneol: Beskytter mod misundelse og ulykker. Den hjælper også mod frygt, raseri og fordriver sorg fra følelsesmæssige sider. Chakra: Hara og Pineal.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Løve” Armbånd med forgyldt Lås (23. juli – 23. august)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.