“Skorpion” Armbånd med forgyldt Lås (24. oktober – 22. november)

199,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

“Skorpion” Armbånd med forgyldt Lås

“Skorpion” Armbånd med forgyldt Lås. Armbåndet er monteret med de fleste af Skorpionens lykkesten og en forgyldt lås. Længde er 18,5 cm.

NB! Den nævnte pris er inkl. 1 stk. lamineret ark med udførlig beskrivelse af horoskoptegnets fødsels-, og lykkesten (se foto).

Skorpionens Fødselssten: Granat

Egenskaber for Granat, Chakra: Rod
– Kraftig regenererende, afgiftende og energigivende,
– Genopliver, balancerer og renser energi,
– Det menes, at den inspirerer hengivenhed, kærlighed og seksualitet,
– Overvinder frygt, sorg og angst,
– Øger selvtillid,
– Giver mod og håb.

Skorpionens Lykkesten:

Ametyst er god mod stress, søvnløshed, hovedpine og luftvejslidelser. Hjælper sjælevenner med at finde sammen. Desuden siges, at Ametyst giver rolig søvn og klarhed i drømme. Chakra: Krone.

Sort Perle er symbolet på tro, visdom og uskyld. Den symboliserer også renhed i krop og sind. Desuden hjælper den os med at eliminere det destruktive og er særlig relateret til karmisk forløsning. Chakra: Alle.

Hæmatit er en meget maskulin sten. Den giver udholdenhed, handlekraft og styrke og er god mod stærke menstruationsblødninger, blodmangel og sår. Desuden er stenen beskyttende og giver rolig søvn. Chakra: Rod.

Smaragd styrker kærlighed, romance, glæde, sandhed og intelligens. Smaragden er kendt for at være den succesfulde kærligheds ædelsten og det siges, at den hjælper med at holde partnerskaber i balance. Det er en fantastisk sten for livsnydelse og et positivt sind, da den siges at kunne eliminere negativitet. Chakra: Hjerte og Pineal.

Opal er en forførende sten der også er forbundet med lidenskab, kærlighed, lyst og erotik. Opalen bruges til at nå dybere i sjælen og i kombination med andre krystaller og sten kan den give en god balance i livet. Chakra: Hjerte.

Turmalin er et mineral, som er et symbol på forvandling og kan skabe sorg om til glæde og usikkerhed om til selvsikkerhed, had til kærlighed o.s.v. Hver farve har desuden sin specifikke egenskab. Hvid: klarhed og indsigt. Gul: følelser og udtryksfuldhed. Rosa: omsorg og venskab. Rød: handling og styrke. Grøn: kærlighed og varme. Blå: intellekt og handling. Sort: beskytter mod angst. Chakra: Rod og Krone.

Obsidian er en vulkansk glas, der  naturligt er sort, skør og har glans. Den dannes naturligt fra den hurtige afkøling af lava. Ifølge healing eksperter, kan Obsidian hjælpe med at stimulere vækst, beskytte mod negativ energi og give jordforbindelse. . Der er flere nuancer af Obsidian, herunder regnbue, snefnug, guld og mahogni. Chakra: Rod.

Månesten beskytter mod fare og risiko for uheld ved rejser. Giver selvransagelse og eftertænksomhed. Chakra: Krone, Hals og Hara.

Aquamarin giver en følelse af glæde, livsmod og lethed. Øger tolerancen og nedbryder selvdestruktive tanker. Står for det håndgribelige og det logiske. Grøn: Mit liv er som en dejlig drøm – let, ubesværet og står for det håndgribelige og logiske. Den giver mere tolerance, mindre fordømmelse og viser dig sandheden om universet. Den er i øvrigt blevet brugt som beskyttelse mod skader i kampsituationer. Chakra: Hals, Solar, Plexus og Rod.

Agat findes i mange farver og afskygninger men er generelt en beskyttende og styrkende sten. Den giver dig selvrespekt, øger dine taleevner, mod, handlekraft og i det hele taget livskraft. Desuden giver den dig mod til at leve dig selv ud og ikke gennem andre. Chakra: Alle syv.

Malakit kaldes for en power-sten. Den virker afstressende, beskyttende, løsner op for længsel, glæden og giver håb. Desuden er den god mod betændelse, træthed, astma og tandpine. Chakra: Hjerte, Hara og Solar Plexus. 

Rød Jaspis er god mod blærelidelser, kvalme og mave-, tarmforstyrrelser. Desuden giver den god jordforbindelse. Chakra: Hara og Pineal.

Rubin healer og styrker. Desuden siges den at give selvværd, energi og hjælper med at opløse blokeringer. Rubin er god mod træthed, depressioner og kolde fødder. Chakra: Hjerte, Hals og Rod.

Onyx er god mod negativ energi og er lykkens mester. Den sorte Onyx er stærk beskyttende og bringer viljestyrke. Chakra: Rod.

Skorpionens Element: Vand
Skorpionens Skæbneplanet: Pluto
Skorpionens Farve: Rød
Skorpionens Lykketal: 8,11,18,22

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Skorpion” Armbånd med forgyldt Lås (24. oktober – 22. november)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.