“Stenbuk” Armbånd med forsølvet Lås (22. december – 20. januar)

199,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

Stenbuk Armbånd  (22. december – 20. januar)

Stenbuk Armbånd  (22. december – 20. januar). Horoskop armbåndet er monteret med Stenbukkens fødselssten og de fleste af dens lykkesten samt en forsølvet  lås.

Armbåndets længde: ca. 19,0 cm

NB! Den nævnte pris er inkl. 1 stk. lamineret ark med udførlig beskrivelse af horoskoptegnets fødsels-, og lykkesten (se foto).

Stenbukkens Fødselssten: Onyx, Chakra: Rod

Egenskaber for Onyx :
– God mod negativ energi,
– Lykkens mester,
– Den sorte Onyx er stærk beskyttende,
– Bringer viljestyrke,

Stenbukkens Lykkesten:
Chrysopras blev i sin tid brugt til opladning af vand, som efter sigende blev helende og brugt til behandling af forskellige lidelser, som f.eks. forkølelse og infektionssygdomme. Derudover hjælper Chrysopras i behandling af ​​synshæmning, søvnløshed og dårligt nervesystem. Den hjælper også mennesker, som er tilbøjelige til depression, stress og nervøsitet. Mineralet bruges også til at lindre smerter i hals og ører samt til at dæmpe astmatiske anfald. Mange mennesker lider af magnetiske storme eller ændringer i det atmosfæriske tryk. Her hjælper stenen med lettere at kunne klare naturens luner. Det menes, at mineralet forbedrer energien i intime atmosfærer og blodcirkulationen. NB! det skal bemærkes, at Chrysopras indeholder små mængder af nikkel. Chakra: Hjerte.

Turkis er en mesterhealer og hjælper bedst ved fysiske sygdomme. Desuden giver den held, sundhed, styrke og beskyttelse. Det siges, at stenen helst skal være en foræring. Chakra: Hals, Hjerte og Rod.

Jade er stenen, som virker stimulerende, opmuntrende og livsbekræftende. Tiltrækker lykken. Chakra: Hjerte og Hals 

Tigerøje Giver skarpsindighed og overblik og hjælper en til at se og forstå egne fejl. Den er beskyttende mod udefra kommende farer og giver mod selv om tingene kan se dystre ud. Chakra: Hara og Krone

Amazonit  øger vores opmærksomhed og lydhørhed overfor os selv. Chakra: Hjerte og Hara.

Zirkonia hjælper mod søvnløshed, styrker nervesystemet, giver styrke i sindet. Chakra: Plexus og Krone.

Agat findes i mange farver og afskygninger men er generelt en beskyttende og styrkende sten. Den giver dig selvrespekt, øger dine taleevner, mod, handlekraft og i det hele taget livskraft. Desuden giver den dig mod til at leve dig selv ud og ikke gennem andre. Chakra: Alle syv.

Bjergkrystal giver klarhed, indsigt og vejledning, stimulerer intuitive evner og åbner op for det intuitive (clairvoyante evner), afbalancerer yin/yang og healer overalt. Chakra: Alle syv.

Rubin healer og styrker. Desuden siges den at give selvværd, energi og hjælper med at opløse blokeringer. Rubin er god mod træthed, depressioner og kolde fødder. Chakra: Hjerte, Hals og Rod.

Røgkvarts er kendt for at give blidhed, kærlighed og tryghed og er kendt for ”kraftens krystal”, da den kan frembringe selvsikkerhed og et selvværd fra en særlig dybde. Den lærer os at tilgive og giver rolige, trygge og tillidsfulde vibrationer. Chakra: Rod.

Diamant virker helbredende, genopbyggende og står for ekspansion. Den giver livskraft og ubrydelig troskab. Desuden bringer den klarhed, inspiration og visdom. Chakra: Hjerte.

Obsidian er en vulkansk glas, der  naturligt er sort, skør og har glans. Den dannes naturligt fra den hurtige afkøling af lava. Ifølge healing eksperter, kan Obsidian hjælpe med at stimulere vækst, beskytte mod negativ energi og give jordforbindelse. . Der er flere nuancer af Obsidian, herunder regnbue, snefnug, guld og mahogni. Chakra: Rod.

Safir løfter sløret for drømme og visioner og den giver mulighed for kontakt med dit indre jeg. Chakra: Hals, Pineal.

Granat har tilsyneladende rensnings- og afgiftningsevner. Den vil hjælpe dig med at regenerere din krop, hjerte, blod, stofskifte, libido, lunger og hjerte. Den bliver også brugt mod gigtsmerter. Den styrker vitamin- og mineraltilpasning, især vitamin A, D og E, calcium, jod og magnesium. Granaten er beskyttende, har  følelsesmæssige og helbredende egenskaber og vitalitet  i krisetid, ligesom den er forbundet med overflod, held, kærlighed og succes. Chakra: Rod og Krone.

Turmalin er et mineral, som er et symbol på forvandling og kan omskabe sorg til glæde og usikkerhed om til selvsikkerhed, had til kærlighed o.s.v. Hver farve har desuden sin specifikke egenskab. Hvid: klarhed og indsigt. Gul: følelser og udtryksfuldhed. Rosa: omsorg og venskab. Rød: handling og styrke. Grøn: kærlighed og varme. Blå: intellekt og handling. Sort: beskytter mod angst.  Chakra: Rod og Krone.

Stenbukkens Element:                Jord

Stenbukkens Skæbneplanet:   Saturn

Stenbukkens Farve:                     Blå (marine), brun, sort

Stenbukkens Tal:                          4, 8, 13, 22

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Stenbuk” Armbånd med forsølvet Lås (22. december – 20. januar)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.