“Vægt” Armbånd (24. september – 23. oktober)

199,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

“Vægt” Armbånd med forsølvet Lås (24. september – 23. oktober)

“Vægt” Armbånd med forsølvet Lås (24. september – 23. oktober). Horoskop armbåndet er monteret med Vægtens fødselssten Lapiz i centrum og Vægtens lykkesten, monteret symmetrisk i resten af armbåndet.

Armbåndets længde: 22 cm/indre diameter: ca. 6,0 cm

NB! Den nævnte pris er inkl. 1 stk. lamineret ark med udførlig beskrivelse af horoskoptegnets fødsels-, og lykkesten (se foto).

Vægtens Fødselssten: Lapis Lazuli

Egenskaber for Lapis Lazuli:
Er stærk som energiredskab og sætter handling bag dine tanker for at realisere dine håb og drømme. Desuden giver den  styrke og harmoni. Fysisk styrker den immunsystemet og øjnene. Den menes at være god mod nervøsitet, spændinger, angst, epilepsi, søvnløshed, halsbetændelse, hårtab, luftvejslidelser, feber, gigt, psoriasis, og barnløshed. Chakra: Hals og Pineal.

Vægtens Lykkesten:

 • Beryl er et mineral, som kan fungere som en talisman og har beskyttende parametre. Det siges, at mineralet øger held og forøger opmærksomhed til det modsatte køn. Desuden forlyder det, at den formindsker risiko for psykiske problemer. Chakra: Krone og Solar Plexus.
 • Aventurin er bl.a. god ved kredsløbsforstyrrelser, indre uro, søvnbesvær og psykoser, giver lethed, munterhed og uventede oplevelser Aventurin er desuden en god eventyr-, og ønskesten og giver held i både kærlighed og arbejde. Stenen virker vitaliserende og styrker selvsikkerhed, kreativitet og har indflydelse i vores forhold til penges energi. Fysisk er den god ved kvalme, stress og almen ubehag.  Chakra: Alle 7.
 • Koral fremmer de feminine energier og intuitiv opmærksomhed. Den virker afbalancerende og healende, den hjælper i vores følelsesliv og giver os fornemmelse for dybereliggende behov. Koral har også ry for at være rensende, da den i sagens natur er omgivet af en aura af saltvand. Desuden healer den for frygt, sorg og træthed. Chakra: Hjerte og krone.
 • Opal er en forførende sten der også er forbundet med lidenskab, kærlighed, lyst og erotik. Opalen bruges til at nå dybere i sjælen og i kombination med andre krystaller og sten kan den give en god balance i livet. Chakra: Hjerte.
 • Topaz virker beroligende og hjælper os med at leve i nuet. Den er meget rensende og åbnende og den gyldne er en rigtig optimiststen, der bringer glæde, sundhed inspiration og skønhed. Den dulmer, lindrer kommunikationen og afhjælper afvænning af stimulanser. Topaz forløser uønskede tanker og følelser og er du nervøs i en given situation, så bær blå og gylden topaz. Chakra: Krone, Pineal, Hara, Solar Plexus og Hjerte.
 • Carneol beskytter mod ulykker. Stenen giver desuden udholdenhed, entusiasme og glæde. Den styrker hormonsystemet og er god mod seksuelle ubalancer, menstruationssmerter og stærke blødninger. Kan hjælpe til astralrejse (astral: følelseslegeme). Chakra:  Hara og Pineal.
 • Bjergkrystal giver klarhed, indsigt og vejledning. Den stimulerer vores intuitive evner og healer overalt. Bjergkrystal hjælper desuden imod jord-, og vandstråling samt stråler fra computer, tv og micro-ovne. Den indeholder alt og kan give alt. Chakra: Alle 7.
 • Ametyst er fortræffelig til at afhjælpe stress, søvnløshed, hovedpine og luftvejslidelser som astma. Den hjælper sjælevenner med at finde sammen i forståelse. Desuden giver den rolig søvn og klarhed i drømme. Det er også en god sten til børn , der lider af mareridt. Chakra: 3. øje Pineal.
 • Citrin Er en glædes-, og antistress-sten, som også beroliger, giver overblik og selvtillid. Den siges også at være god mod angst, nervøsitet og astma. Den hjælper desuden ved afvænning af medicin og cigaretter. Chakra: Hara, Krone og Solar plexus.
 • Safir (blå) løfter sløret for drømme og visioner og giver mulighed for kontakt med dit indre jeg. Chakra: Hals, pineal.
 • Turmalin er et mineral, der bl.a. giver balance mellem lys og mørke og er et symbol på forvandling. Den kan omskabe sorg til glæde, usikkerhed til selvsikkerhed, had til kærlighed o.s.v. Hver farve har desuden sin specielle egenskab. Hvid: Klarhed og indsigt. Gul: Følelser og udtryksfuldhed. Orange: Healing og optimal afbalancering af dit Hara-chakra. Rosa: Omsorg og venskab. Rød: Handling og styrke. Grøn: Kærlighed og varme. Blå: Intellekt og handling. Brun: renser negative ting og fremmer energi. Sort: Beskytter mod angst. Chakra: Hara og Rod.
 • Rhodonit anbefales til arbejde med affirmationer og clairvoyance. Den dæmper uro og forvirring. Chakra: Hjerte.
 • Jade, Brun: fjerner overskydende tankevirvar og eliminerer stress. Grøn: Beroliger, giver tryghed og beskytter. Den styrker desuden nyrer, hjerte, lever, knogler og thymus. Gul: Giver indre ro og styrker kontakten mellem moder og foster. Pink: Letter tilpasning af fysiske dimensioner. Chakra: Rod, Hara, Solar Plexus og Hjerte
 • Rosenkvartz giver blidhed, kærlighed, tryghed og lærer os tilgivelse. Desuden giver den rolige, tillidsfulde og trygge vibrationer – en rigtig hjertechakra sten. Rosakvartz beskytter mod dårlige jordstråler og afskærmer for positive ioner. Chakra: hjerte, rod og hals.
 • Perle er et calciumkarbonat, som er dannet i en musling. Den symboliserer vores udvikling og kamp til at forstå vort eget indre. Desuden renser den og beskytter, giver overblik og klare tanker. Den er velegnet til følelsesmæssige ubalancer og giver skønhed, spontanitet, leg og bevægelse til livet. Chakra: Hjerte.

Vægtens Element: Luft
Vægtens Planet: Venus
Farve: Pink, grøn
Lykketal: 4,6, 13, 15, 24.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Vægt” Armbånd (24. september – 23. oktober)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.