“Vandmand” Armbånd med forsølvet lås (21. januar – 18. februar)

199,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

“Vandmand” Armbånd med forsølvet lås (21. januar – 18. februar).

“Vandmand” Armbånd med forsølvet lås (21. januar – 18. februar). Armbåndet er sødt og farverigt og er monteret med Vandmandens  fødselssten og mange af dens lykkesten. Armbåndet måler 17,5 cm.

NB! Den nævnte pris er inkl. 1 stk. lamineret ark med udførlig beskrivelse af horoskoptegnets fødsels-, og lykkesten (se foto).

Vandmandens Fødselssten: Bjergkrystal

Vandmandens Lykkesten:

Ametyst er god mod stress, søvnløshed, hovedpine og luftvejslidelser. Hjælper sjælevenner med at finde sammen. Desuden siges, at  Ametyst giver rolig søvn og klarhed i drømme.

Granat  har tilsyneladende rensnings- og afgiftningsevner. Den vil hjælpe dig med at regenerere din krop, hjerte, blod, stofskifte, libido, lunger og hjerte. Den bliver også brugt mod gigtsmerter. Den styrker vitamin- og mineraltilpasning, især vitamin A, D og E, calcium, jod og magnesium. Granaten er beskyttende, har  følelsesmæssige og helbredende egenskaber og vitalitet  i krisetid, ligesom den er forbundet med overflod, held, kærlighed og succes. Chakra: Rod og Krone.

Turkis er en mesterhealer og den sten, der hjælper bedst ved fysiske sygdomme. Desuden giver den held, sundhed, styrke og beskyttelse. Det siges, at stenen helst skal være en foræring. Chakra: hals, hjerte og rod.

Topaz er en optimist sten, der bringer glæde, sundhed, inspiration og skønhed. Den afhjælper ved afvænning af stimulanser. Chakra: Krone, Pineal, Hara og Solar Plexus.

Karneol er en beskyttende sten. Den giver udholdenhed, entusiasme og glæde og fordriver sorg. Desuden styrker den hormon systemet, er god mod seksuelle ubalancer og menstruationssmerter. Chakra: Hara og Pineal.

Lapis Lazuli er en sten, som giver styrke, ro, tryghed, koncentration, tålmodighed, handlekraft og sundhed. Desuden renser og styrker immun systemet. En himmelsten, som lærer os at se skønheden i os selv og andre. God mod spændinger og betændelse i hals og luftveje. Chakra: Hals, Hjerte, Krone og Pineal.

Beryl er et vulkansk mineral, som er et populær inden for smykker. Det inkluderer berømte sten som akvamarin og smaragd. På grund af det store antal sorter, er beryl ikke blevet isoleret som en separat sten i lang tid. De mest almindelige nuancer er cyan, blå og grøn. Stenens farvepalet er imidlertid ekstrem forskelligartet og inkluderer sjældne, unikke nuancer. Se også ….. https://armonissimo.com/da/sten/perler-a/beryl/

Citrin: Er en glædes-, og antistress-sten, som også er beroligende, giver overblik og selvtillid. Den siges også at være god mod angst, nervøsitet og astma. Den hjælper desuden ved afvænning af medicin og cigaretter. Chakra: Hara, Krone og Solar plexus.

Safir (blå) er en sten, der løfter sløret for drømme og visioner og den giver mulighed for kontakt med dit indre jeg. Chakra: Hals og Pineal.

Turmalin er et mineral, som er et symbol på forvandling og kan skabe sorg om til glæde og usikkerhed om til selvsikkerhed, had til kærlighed o.s.v. Hver farve har desuden sin specifikke egenskab. Hvid: klarhed og indsigt. Gul: følelser og udtryksfuldhed. Rosa: omsorg og venskab. Rød: handling og styrke. Grøn: kærlighed og varme. Blå: intellekt og handling. Sort: beskytter mod angst.  Chakra: Rod og Krone.

Rhodonit er en sten, der anbefales hvis man arbejder med affirmationer og clairvoyance. Den dæmper uro og forvirring. Chakra: Hjerte.

Hæmatit (Blodsten)  er en meget maskulin sten. Den giver udholdenhed, handlekraft og styrke og er god mod stærke menstruationsblødninger, blodmangel og sår. Desuden er stenen beskyttende og giver rolig søvn. Chakra: Rod.

Rav bruges bl.a. ved astma, broncitis, tarmforstyrrelser, hjerteproblemer og svimmelhed. Lindrer såvel fysisk som psykisk smerte. En rav halskæde er god ved struma og basedow.

Vandmandens Element: Vand

Vandmandens Planet: Uranus

Farve: Lyseblå, sølv

Lykketal: 4, 7, 11, 22, 29

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Vandmand” Armbånd med forsølvet lås (21. januar – 18. februar)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.