Mit Smykkeunivers – min passion!

Jeg er en kvinde, som er så heldig at være i besiddelse af en stærk passion for halv- og helædelstene og har igennem ca. 8 år studeret, deltaget i utallige kurser og derved lært en del om denne vidunderlige verden. Dette er også grunden til, at jeg designer, fremstiller og sælger smykker.

Derfor er det en fornøjelse for mig at vise dig en del af mine egne smykker, som er resultaterne af min kreativitet og den energi jeg føler for dette fantastiske, store univers. Helhjertet fremstiller jeg unikke smykker af de fantastiske sten, krystaller, perler og meget mere. Jeg fokuserer på at vælge de rigtige farver, kvalitet og den stil, som præcis passer til dig og din personlighed. Med koncentration på kvalitet og perfekt kundeservice, designer og fremstiller jeg mine smykker med passion og kærlighed for dette univers.

Desuden er jeg meget fascineret af magnetismens smykkeverden og dens virke på sundhed og velvære. Derfor er den også en del af min passion. Derfor er jeg også forhandler af magnetsmykker, som opkøbes af en anerkendt, dansk leverandør.

I Juli 2019, udvidede jag mit univers med salg af sølvsmykker, fremstillet af en dygtig, dansk guldsmed. Disse smykker er ren nostalgi og unikt, da alt er genbrug kun er fremstillet af gammelt sølvbestik

Min hjemmeside vil fremover løbende blive opdateret med masser af tilbud, nye smykker, blogs med mere.

Forespørgsler, ris og ros modtages gerne.

Jeg ser frem til at betjene dig, din familie og venner.

Mange smukke og kreative hilsener fra

Mit Smykkeunivers

Inger Løgstrup Jensen
Vesterby Alle 6, 2. th
2630 Taastrup
Danmark
Tlf.: +45 28425906
Email: loegstrup6@hotmail.com
www.mitsmykkeunivers.dk