Mit Smykkeunivers – Min passion!

Jeg er en kvinde, som er så heldig at være i besiddelse af en stærk passion for halv- og helædelstene og har igennem ca. 13 år deltaget i utallige kurser og brugt tusindvis af timer på nettet for at lære så meget som muligt om dette vidunderlige univers. Dette er også grunden til, at jeg i dag designer, fremstiller og sælger smykker.

Derfor er det en fornøjelse for mig at vise dig en del af mine egne smykker, som er resultaterne af min kreativitet og den energi jeg føler for dette fantastiske, store univers. Helhjertet fremstiller jeg smykker af de fantastiske sten, krystaller, perler og meget mere. Jeg fokuserer på at vælge de rigtige farver, kvalitet og den stil, som præcis passer til dig og din personlighed. Med koncentration på kvalitet og perfekt kundeservice, designer og fremstiller jeg mine smykker med passion og kærlighed for dette univers.

Desuden er jeg meget fascineret af magnetismens smykkeverden og dens indflydelse på sundhed og velvære. Derfor er jeg nu også forhandler af magnetsmykker, som jeg opkøber af en anerkendt, dansk leverandør.

I Juli 2019, udvidede jeg mit univers med salg af sølvsmykker, fremstillet af en meget dygtig, dansk guldsmed. Disse smykker er ren nostalgi og unikke, da alt er genbrug og kun fremstillet af gammelt sølvbestik.

Min hjemmeside bliver løbende opdateret med masser af tilbud, nye smykker, blogs med mere.

Forespørgsler, ris og ros modtages gerne.

Jeg ser frem til at betjene dig, din familie og venner.

Mange smukke og kreative hilsener

Inger Løgstrup Jensen

Mit Smykkeunivers
2630 Taastrup
Danmark
email: loegstrup6@hotmail.com