Kobber Magnet Armbånd “Livets Bånd”

199,00 kr.

Varenummer (SKU): 06-032-19 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Kobber Magnet Armbånd “Livets Bånd”

Kobber Magnet Armbånd “Livets Bånd”.  Armbåndet er 7,5 mm bredt i mat kobber med skyggeeffekter. Hver andet led er ovalt med en naturlig sten i, mens resten er formet som en sløjfe. Stenene i armbåndet er Guldsten, grøn Aventurin, Tigerøje, rød Aventurin og Turkis og hvert led indeholder en magnet á ca. 2000-3000 gauss. Det er forsynet med en oplukkelig lås.

NB! Vælg venligst længde, som bør være 0,5 – 1,0 cm større end omkredsen på håndleddet.

“Livets Bånd” . Det er noget helt særligt at knytte bånd i dit liv? Derfor vil armbåndets skønhed passe til dig, og efterhånden vil du måske finde ud af, hvor meget armbåndet betyder for dig?

Kobber. Et grundstof, der er et livsvigtigt sporstof for dyr, planter og mennesker. Et raskt, voksent menneske har brug for omkring 0,9 milligram om dagen. Især vores kunder med leddegigt har sagt, at de har gavn af vores kobbersmykker. Kobber er et meget levende materiale og kan derfor skifte farve og blankhed alt efter hvordan ens krop har det. Man kan især, hvis man sveder meget, opleve at man bliver “grøn” om håndleddet under armbåndet. Dette er ikke farligt og kan nemt vaskes af med vand og sæbe.

Nikkelfrie Smykker. Alle vores smykker er testet nikkelfrie, dog kan mennesker med nikkel allergi også være allergiske overfor kobber.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kobber Magnet Armbånd “Livets Bånd””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.