Hæmatit Magnet Armbånd “Regnbuen”

89,00 kr.

Hæmatit Magnet Armbånd “Regnbuen”

Elastik armbåndet med farvede Hæmatit/blodsten er 18 mm bredt og farvede kugler imellem. Hæmatit/blodstenene er naturligt magnetiske. Armbåndets længde er ca. 18 – 20 cm, men kan forkortes, hvis ønskes.

Varenummer (SKU): 05-822-18 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Hæmatit Magnet Armbånd “Regnbuen”

Hæmatit Magnet Armbånd “Regnbuen”. Armbåndet er et elastikarmbånd med farvede Hæmatit/blodsten. Det er 18 mm bredt med farvede kugler imellem. Hæmatit/blodstenene er naturligt magnetiske.

Armbåndets længde er ca. 18 – 20 cm, men kan forkortes, hvis ønskes.

Hæmatit – Blodsten

Med magnet – blodstens armbånd kan du hjælpe kroppens immunforsvar og blodcirkulation til det bedre. På en effektiv, let og ufarlig måde kan du give dig selv en værdifuld magnetterapi hver eneste dag. Tag blot Hæmatit armbåndet på, så er du i gang. Hæmatit armbånd kan bruges af alle mennesker i alle aldre. Magnetfelterne øger cirkulationen i levende væv, og kan derfor anvendes mod praktisk taget alle former for smerter. Det er ikke magneterne i sig selv, som er helbredende, men det er de forudsætninger  magnetfelterne skaber, som får kroppen til at helbrede sig selv. Gennem magnetbehandling øges blodcirkulationen og skaber mere ilt til cellerne samt fjerner affaldsstoffer.

Man siger, at blodsten giver mod og handlekraft, så vi kan realisere vore drømme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hæmatit Magnet Armbånd “Regnbuen””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.