Ion Armbånd “Sølvslangen”

149,00 kr.

Se også:

https://mitsmykkeunivers.dk/produkt-kategori/magnetsmykker/ion-smykker/
https://mitsmykkeunivers.dk/negative-og-positive-ioner/

Varenummer (SKU): 07-106-05 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Ion Armbånd “Sølvslangen”

Ion Armbånd “Sølvslangen”. Armbåndet er 8,5 mm bredt i sort gummi med en stål wire i midten. Foran på armbåndet er der en blank stålplade med en slange. Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.

NB! Vælg venligst størrelse

Sølvslangen

Magisk og eventyrlig. Ifølge mytologien havde slangen en central betydning for vikingerne. Dens hamskifte gjorde den nemlig udødelig.

Negative ioner

Der findes både positive og negative ioner i den luft vi indånder. Negative ioner findes i store mængder i naturen ved f.eks. vandfald. Positive ioner findes i store mængder ved it-udstyr, forurening og i dårligt udluftede lokaler. Der skal helst være en balance imellem positive og negative ioner i kroppen, dog har de fleste flere positive ioner i kroppen. Ion smykkerne kan hjælpe med, at tilføre kroppen flere af de negative ioner, og derved opnå en bedre balance.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ion Armbånd “Sølvslangen””

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.