“Jomfru” Armbånd (23. august – 23. september)

199,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

“Jomfru” Armbånd (23. august – 23. september)

“Jomfru” Armbånd (23. august – 23. september). Farverigt armbånd, monteret med de fleste af Jomfruens Lykkesten og en forsølvet hjertelås. Armbåndet måler ca. 18 cm, men kan forkortes, hvis ønskes.

Fødselssten: Peridot, Chakra: Rod.

Egenskaber for Peridot,
– glædelige og blide hjerteåbningsevner,

– visdom til at håndtere energien i konflikter og forholdsvanskeligheder,
– hjælper med at fjerne blokeringer, akkumuleret i ens hjerte,
– åbner vejen for mere nåde, skønhed og lykke.

Jomfruens øvrige Lykkesten:

Falkeøje giver dig mulighed for at fokusere på et bestemt punkt eller et mål, den hjælper med klarsyn, forståelse og gør det nemmere for dig at  handle derefter. Den øger din evne til at kunne gennemskue tingene som de i virkeligheden er.
Fysisk hjælper den mod nervøsitet og angst og lindrer smerter. Falkeøje sænker desuden din indre energistrøm.            Chakra: Rod, hals.

Jade virker stimulerende, opmuntrende og livsbekræftende. Styrker nyrer, hjerte, lever, knogler og thymus. God at bære som mod stress. Tiltrækker lykken. Chakra: Hjerte.

Karneol er en beskyttende sten. Den giver udholdenhed, entusiasme og glæde og fordriver sorg. Desuden styrker den hormon systemet, er god mod seksuelle ubalancer og menstruationssmerter. Chakra: Hara og Pineal.

Onyks hjælper med frigørelse af negative følelser, såsom sorg i ulykkelige forhold. Den er desuden forsvarende på personer, som oplever udefrakommende negativitet, da man mener der er beskyttende energier i stenen. Den sorte Onyx sten vil styrke din selvtillid, skærpe dine sanser og opmuntre dit ego. Chakra: Rod.

Turkis er en slags mesterhealer og er en af de sten, der hjælper bedst ved fysiske sygdomme. Desuden giver den held, styrke og beskyttelse. Stenen skulle være god til styrkelse af indre organer. Det siges dog, at stenen helst skal være foræret som gave. Chakra: Hals, Hjerte og Rod.

Safir løfter sløret for drømme og visioner og giver mulighed for kontakt med dit indre jeg. Chakra: Hals, Pineal.

Ametyst er god mod stress, søvnløshed, hovedpine og luftvejslidelser. Hjælper sjælevenner med at finde sammen. Desuden siges, at Ametyst giver rolig søvn og klarhed i drømme. Chakra: Krone.

Amazonit øger vores opmærksomhed og lydhørhed overfor os selv. Chakra: Hjerte og Hara.

Agat findes i mange farver og afskygninger men er generelt en beskyttende og styrkende sten. Den giver dig selvrespekt, øger dine taleevner, mod, handlekraft og i det hele taget livskraft. Desuden giver den dig mod til at leve dig selv ud og ikke gennem andre. Chakra: Alle syv chakraer.

Zirkonia er guddommelig, står for uskyld og renhed. Den giver dig tro på dine intuitive fornemmelser, vækker dine spiritueller sider og hjælper dig med at se meningen med livet. Den forener det fysiske og psykiske i følelser og sind, hvor den hjælper dig med at bevare jordforbindelsen. Får dig til at føle dig mere fri og fuld af energi, fordi du slipper unødige bekymringer. Chakra: Hara, Solar Plexus og Krone.

Obsidian er en vulkansk glas, der  naturligt er sort, skør og har glans. Den dannes naturligt fra den hurtige afkøling af lava. Ifølge healing eksperter, kan Obsidian hjælpe med at stimulere vækst, beskytte mod negativ energi og give jordforbindelse. . Der er flere nuancer af Obsidian, herunder regnbue, snefnug, guld og mahogni. Chakra: Rod. 

Tigerøje Giver skarpsindighed og overblik og hjælper en til at se og forstå egne fejl. Den er beskyttende mod udefra kommende farer og giver mod, selv om tingene kan se dystre ud. Chakra: Hara og Krone.

Element: Jord
Planet: Mercur
Farve: Grå, beige, gul
Lykketal: 5, 14, 15, 23, 32

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Jomfru” Armbånd (23. august – 23. september)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.