“Skytte” Armbånd med forgyldt Lås (23. november – 21. december)

199,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

“Skytte” Armbånd (23. november – 21. december)

“Skytte” Armbånd (23. november – 21. december). Armbånd med Skyttens 3 fødselssten, de fleste af Skyttens lykkesten og en forsølvet lås.

Armbåndets længde: 21 cm med en indre diameter på 6 cm.

NB! Den nævnte pris er inkl. 1 stk. lamineret ark med udførlig beskrivelse af horoskoptegnets fødsels-, og lykkesten (se foto).

Skyttens Fødselssten: Hæmatit, Turkis og Citrin

Fødselsstenenes Egenskaber:
Hæmatit: en beroligende og lidt maskulin krystal til en lidt overstimuleret Skytte. Chakra: Rod.
Turkis: giver skytten kontakt med sine drømme og visioner og udvikler klarhed og indre ro. Chakra: Hals og Hjerte.
Citrin: Skyttens perfekte ven ved manglende selvtillid. Citrin er en glædes-, og antistress-sten. Chakra: Hara, Krone og Solar plexus. 

Skyttens Lykkesten:

Opal En pink opal med mangan fra Andelsbjergene. Den lærer os om kærlighed og næstekærlighed. Aktiverer den indre healing på følelser, ånd og intellekt. Chakra (lyserød Opal): Hjerte.

Safir (blå) er en sten, der løfter sløret for drømme og visioner og den giver mulighed for kontakt med dit indre jeg.        Chakra: Hals og Pineal.

Kalzedon Beskytter søfolk, bandlyser mentale kvaler, forbinder hjerteelskere.
Den blålige sten forekommer som skorper og drypsten på sprækker og i hulrum i vulkanske bjergarter, især på Færøerne og Island. Chakra: Hjerte.

Sodalit går hånd i hånd med forandringer, hvor den er en stærk støtte hvad enten den drejer sig om ydre eller indre forandringer. Derfor er den også ideel ved nye projekter, udfordringer eller omvæltninger Chakra: Hals samt det 3. Øje.

Ametyst er god mod stress, søvnløshed, hovedpine og luftvejslidelser. Hjælper sjælevenner med at finde sammen. Desuden siges, at Ametyst giver rolig søvn og klarhed i drømme. Chakra: Krone.

Grøn Aventurin Giver held i kærlighed, arbejde og pengesager. Chakra: Hjerte.

Rubin healer og styrker. Desuden siges den at give selvværd, energi og hjælper med at opløse blokeringer. Rubin er god mod træthed, depressioner og kolde fødder. Chakra: Hjerte, Hals og Rod.

Granat har tilsyneladende rensnings- og afgiftningsevner. Den vil hjælpe dig med at regenerere din krop, hjerte, blod, stofskifte, libido, lunger og hjerte. Den bliver også brugt mod gigtsmerter. Den styrker vitamin- og mineraltilpasning, især vitamin A, D og E, calcium, jod og magnesium. Granaten er beskyttende, har  følelsesmæssige og helbredende egenskaber og vitalitet  i krisetid, ligesom den er forbundet med overflod, held, kærlighed og succes. Chakra: Rod og Krone.

Diamant virker helbredende og genopbyggende. Den står for ekspansion, hvor den bringer klarhed, inspiration og visdom. Desuden giver den livskraft og ubrydelig troskab.

Topaz er en optimist sten, der bringer glæde, sundhed, inspiration og skønhed. Den afhjælper ved afvænning af stimulanser. Chakra: Krone, Pineal, Hara og Solar Plexus.

Rav bruges bl.a. ved astma, bronkitis, tarmforstyrrelser, hjerteproblemer og svimmelhed. Lindrer såvel fysisk som psykisk smerte. En rav halskæde er god ved struma og basedow. Chakra: Solar Plexus og Hara.

Røgkvartz er kendt for at give blidhed, kærlighed og tryghed og er kendt for ”kraftens krystal”, da den kan frembringe selvsikkerhed og et selvværd fra en særlig dybde. Den lærer os at tilgive og giver rolige, trygge og tillidsfulde vibrationer. Chakra: Rod.

Lapis Lazuli er en sten, som giver styrke, ro, tryghed, koncentration, tålmodighed, handlekraft og sundhed. Desuden renser og styrker den immun systemet. En himmelsten, som lærer os at se skønheden i os selv og andre. God mod spændinger og betændelse i hals og luftveje. Chakra: Hals, Hjerte, Krone og Pineal.

Zirkonia er guddommelig og står for uskyld og renhed. Den giver dig tro på dine intuitive fornemmelser, vækker dine spiritueller sider og hjælper dig med at se meningen med livet. Den forener det fysiske og psykiske i følelser og sind, hvor den hjælper dig med at bevare jordforbindelsen. Får dig til at føle dig mere fri og fuld af energi, fordi du slipper unødige bekymringer. Chakra: Hara, Solar Plexus og Krone.

Skyttens Element: Ild
Skyttens Skæbneplanet: Jupiter
Skyttens Farve: Blå, lilla
Skyttens Lykketal: 3, 7, 9, 12, 21

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Skytte” Armbånd med forgyldt Lås (23. november – 21. december)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.