“Tyr” Elastik Armbånd (20. april – 21. maj)

199,00 kr.

1 på lager

Beskrivelse

“Tyr” Elastik Armbånd (20. april – 21. maj)

“Tyr” Elastik Armbånd (20. april – 21. maj) er et sødt og farverigt horoskop armbånd, monteret med de fleste af Tyrens Lykkesten. Armbåndet måler ca. 17,0 cm, men kan forkortes eller forlænges hvis ønskes.

NB! Den nævnte pris er inkl. 1 stk. lamineret ark med udførlig beskrivelse af horoskoptegnets fødsels-, og lykkesten (se foto).

Tyrens Fødselssten: Karneol er en beskyttende sten. Den giver udholdenhed, entusiasme, glæde og fordriver sorg. Desuden styrker den hormonsystemet, er god mod seksuelle ubalancer og menstruationssmerter. Chakra: Hara og Pineal og Sakral, som er 2. chakra i energi systemet. Sakralchakraet er placeret mellem navle og skamben på niveau med korsbenet.

Tyrens Lykkesten:

Okseøje er beroligende og giver tryghed og klarhed. Den giver en god koncentration og jordforbindelse, er mentalt opryddende og lærer os de sande værdier. Bær okseøjet over dit hjerte og meditér, hvis du er deprimeret eller forvirret. Chakra: Hals og rod.

Rosakvartz giver blidhed, kærlighed, tryghed og lærer os tilgivelse. Desuden giver den rolige, tillidsfulde og trygge vibrationer – en rigtig hjertechakra sten. Rosakvartz beskytter mod dårlige jordstråler og afskærmer for positive ioner. Chakra: hjerte, rod og hals, se også: Negative og Positive Ioner – Mit Smykkeunivers

Safir er østens hellige sten. Det siges, at den styrker tro, visdom og retfærdighed. Den giver åndeligt lys, fred og lykke og samler koncentrationsevnen, så man kan finde sin personlige opgave i livet. Chakra: Hjerte og krone.

Onyx, sort hjælper med frigørelse af negative følelser, såsom sorg i ulykkelige forhold. Den er desuden forsvarende på personer, som oplever udefrakommende negativitet, da man mener der er beskyttende energier i stenen. Den sorte Onyx sten vil styrke din selvtillid, skærpe dine sanser og opmuntre dit ego. Chakra: Rod.

Turkis er en slags mesterhealer og er en af de sten, der hjælper bedst ved fysiske sygdomme. Desuden giver den held, styrke og beskyttelse. Stenen skulle være god til styrkelse af indre organer. Det siges dog, at stenen helst skal være foræret som gave. Chakra: Hals, Hjerte og Rod.

Dalmatiner giver styrke, glæde og en følelse af samhørighed. Stenen åbner nemmere for gemte og måske glemte følelser samt forstærkelse af forenelighed – også ved nye bekendtskaber.  Desuden er den god ved accept af vores mørke sider.  Den bruges også ved muskelsmerter. Chakra: Rod, hara, solar plexus og hjerte.

Jade har utrolig mange egenskaber. Jeg har dog her valgt at fremhæve den gule jade, da den indgår i dette horoskopsmykke. Den gule jade giver indre ro. Det siges, at den styrker kontakt mellem moder og foster. Den er healende energi mellem årsag og udfald. Chakra: Hara og Solar plexus.

Cirkonia er guddommelig, står for uskyld og renhed. Den giver dig tro på dine intuitive fornemmelser, vækker dine spiritueller sider og hjælper dig med at se meningen med livet. Den forener det fysiske og psykiske i følelser og sind, hvor den hjælper dig med at bevare jordforbindelsen. Får dig til at føle dig mere fri og fuld af energi, fordi du slipper unødige bekymringer. Chakra: Hara, Solar Plexus og Krone.

Agat findes i mange farver og afskygninger men er generelt en beskyttende og styrkende sten. Den giver dig selvrespekt, øger dine taleevner, mod, handlekraft og i det hele taget livskraft. Desuden giver den dig mod til at leve dig selv ud og ikke gennem andre. Chakra: Alle syv chakra.

Amazonit forstærker opmærksomheden og lydhørhed over for os selv og er derfor god for psyken. Siges at være god for indre helbredsmæssige lidelser i blære, nyrer, gigt og mod stofskifte- og hjerteproblemer. Chakra: Hara og Hjerte.

Aventurin findes i mange farver, men her har jeg valgt at beskrive egenskaberne for den orange aventurin, da den er anvendt i midten af dette horoskopsmykke. Orange Agat  virker vitalitet, giver stimulerende opmuntring og motivation og formindsker vrede. Den siges at give fysisk og intellektuel fleksibilitet. Chakra: Hara og Solar plexus.

Citrin: En antistress sten, som beroliger. Derfor er den også god mod angst og nervøsitet, hvor du får bedre overblik i f.eks. eksamenssituationer. Den giver desuden glæde og selvtillid. Efter sigende, skulle Citrin også være god ved afvænning. Chakra: Hara, krone og Solar plexus.

Smaragd styrker din klarsyn. Den er en Venus-sten altså en kærlighedssten, som giver kærlighed, tryghed, tålmodighed, harmoni og er afstressende. Desuden siges det, at den giver overflod og klogskab. Chakra: Hjerte og Pineal.

Lapis Lazuli giver styrke og handlekraft som medvirker til, at du finder ro til koncentration, klarhed og tryghed og indirekte sundhed. Desuden siges det, at den renser immunsystemet. Den er en himmelsten, som lærer os at se skønheden i os selv og andre. Er god ved betændelsestilstande i hals-, og luftveje. Chakra: Hals, Hjerte, Krone og Pineal.

Tyrens Element: Jord

Tyrens Planet: Venus

Farve: Grøn, Pink

Lykketal: 2, 6, 9, 12, 24

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““Tyr” Elastik Armbånd (20. april – 21. maj)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.